Doorgaan naar hoofdcontent

Een fijn verzorgend dagje.

Heerlijk relaxen & diep reinigen.Vandaag was ik vrij op Hemelvaartsdag. Ik had niks speciaals gepland, zelfs niet met het warme weer. Morgen begin ik namelijk om 6 uur op het werk.
Normaal gesproken houd ik elke donderdagavond mijn relax
avondje.. Vandaag was dat heel de dag.

Ik begon de dag met een masker van L'Oréal de "Detox Pure Clay Masker". Super fijn zo vroeg in de ochtend.


Na het ontbijt waren mijn nagels aan de beurt met mijn welbekende frenchie.

 


Dit doe ik nu al zo'n 11 jaar lang. Ik vind het belangrijk om verzorgde handen en nagels te hebben. Vandaar dat ik mijn nagels iedere week onderhoud met lakken en vijlen. 

Verder was gaan lezen in de Glamour tijdschrift waarbij een Garnier reinigingsgel monster bij zat. Ik kon uiteraard niet wachten om deze uit te testen. Anders guess what.. Ik ben fan! Ik schaf dit product meteen morgen aan en voeg dit toe aan mijn relax avondje op de donderdagavond. 

Op een warme dag als vandaag hoort ook een goed detox drankje, aangezien ik toch met reinigen bezig was. Ik besloot een fruit water te maken met limoen, komkommer en ijsklontjes. Dit is een super fijn drankje voor warme temperaturen. Dit neem ik morgen ook voor mijn werk mee. 

Nu ga ik nog fijn een serie kijken want ik moet vroeg naar bed.. 


Fijne avond & veel liefs! 

XOXO 

Reacties

Populaire posts van deze blog

De professionele denkert.

Sinds dat ik mijn introvert zijn omarm begrijp ik mezelf steeds meer; alhoewel ik juist als introvert nog altijd met struggles kan zitten.

Zo denk ik bijvoorbeeld heel veel na over dingen of over bepaalde situaties. Dat is oké. Maar soms raakt mijn hoofd daar 'vol' van.  Het is niet zozeer dat ik onwijs onzeker ben (zoals vroeger) maar eerder dat ik soms denk dat niet iedereen mijn struggles begrijpt.

Het kan soms negatief overkomen als ik niet mee wil lunchen maar juist even in mijn eentje wil zitten. Ik zeg niet altijd 'nee' maar om altijd mee te gaan is voor mij te veel dan ben ik op sociaal gebied gesloopt.

Ik kan ook bepaalde situaties in mijn hoofd blijven herhalen. Ik weet alleen niet precies hoe dat zo komt zelfs al heb ik mezelf helemaal onder de loep genomen qua introvert gedrag.

Wat ik wél fijn vind aan het introvert zijn is dat ik meestal eerst goed na denk met wat ik wil zeggen en inderdaad meer heb aan een diepgaand gesprek dan een small talk. Oh en ook …

Mijn lieve vriendinnen.

Voor al mijn lieve vriendinnen,

Ik wilde jullie even laten weten dat jullie stuk voor stuk altijd iets voor mij betekenden. Ik ben zelf door mijn introvert zijn niet goed in het behouden van vriendschappen omdat ik soms niet goed weet hoe en soms te veel sociale activiteiten mij te veel worden. Dit betekend niet dat ik geen vriendinnen wil of het express doe, in tegendeel. Je kan het alleen maar beter begrijpen met geduld. Heel veel vriendschappen van vroeger zijn zonder rede verwatert, daar ben ik niet al te trots op maar ik weet nu waar het vandaan komt.

Ik wilde even zeggen dat iedereen die ooit mijn vriendinnetje was geweest, ik heel dankbaar voor ben geweest! Ik voel mij door mijn introvert zijn ook niet snel eenzaam. Ik heb nog twee beste vriendinnetjes!

Ik ben alleen niet goed in het 'onderhouden van'. Vandaar dat ik nu bij mijn huidige vriendinnetjes vaak app dat ik aan hen denk, dat wil ik hen laten weten. 

Ik ben niet raar of saai of whatever. Ik ben introvert met he…

Een beter leven begint bij jezelf.

Iedereen weet dat ik van shoppen houd, ik vind de mode leuk. Maar wat als ik iets minder uitgeef en de wereld een beetje kan helpen? 

Ik ben iemand die naar 'het nieuws' kijken ontwijkt omdat ik gek word van alle narigheid in de wereld. Maar door de social media van tegenwoordig blijf je toch altijd op de hoogte.

Nu het bijna 2019 is was ik (hoe cliché het ook klinkt) aan het nadenken over een goed doel voor het nieuwe jaar. Ik zat in de auto en 3FM stond aan; zoals altijd. Het ging over de doelen van Serious Request. Ik wilde mee doen en vroeg één nummer aan; Teske - Wildernis. Mijn nummer werd gedraaid. Wie goed doet; goed ontmoet. Ik was daar super trots op.

Vandaag liep ik in de stad en werd ik aangesproken door iemand van Greenpeace. Normaal gesproken loop ik altijd met een grote boog omheen of als ik word aangesproken word ik altijd pas volgende week 18 jaar. Dit keer bleef ik expres staan want ik wil iets goeds doen. Vanaf nu steun ik de Greenpeace. Het gevoel maakte mi…