Doorgaan naar hoofdcontent

Een klein beetje geluk.

Iedereen vindt zijn geluk op een andere manier. 

Ik word bijvoorbeeld na een lange werkdag super gelukkig van een vers kopje thee van de Tea Village. Dat voelt elke dag als een klein cadeautje aan. Losse verse thee is voor mij een soort van ontspanning. Ik vind hier mijn rust in. Ik kan erg blij worden van verschillende soorten theeën. Mijn lievelings thee is witte thee. Jasmijnthee is mijn all time favourite! Dat drink ik al sinds mijn zestiende op mijn relax avondje terwijl ik mijn nagels in een frenchie lak. Vandaar dat ik daar ook heel veel waarde aan hecht. 

Mijn lievelings thee winkel is de Tea Village. De Tea Village is te vinden in Rotterdam Noord, bij het Noordplein. Ik vind de winkel echt super fijn, de hoeveelheid keus fijn en de eigenaresse echt super aardig! Dikke aanrader dus. Ik vind ook mijn geluk in lezen. Elke avond lees ik uit mijn boeken, dan lees ik het liefst thrillers. Ik kom dan ook goed met een leeg hoofd in slaap. Ik ben ook een grote fan van tijdschriften. Zo zijn de 'Viva' en '&C' mijn favorieten tijdschriften. Ik haal hier vaak mijn inspiratie vandaan als mode liefhebber en voor andere handige tips. Ik word ook heel erg blij van shoppen. Soms ook iets teveel. Ik ben vroeger door mijn verlegenheid altijd meer gaan kijken naar details. Dan hield ik mijn mond dicht en kon uren lang kijken naar mensen, vooral hoe zij zich kleden. Zelfs in mijn alternatieve fase speelde kleding altijd een grote rol in mijn leven. 

Het is voor mij een soort hobby omdat ik mij altijd wil laten inspireren. Ik houd ook echt van mensen die zich net anders kleden dan de rest. Dat vind ik tof! Dit is mijn eerste blogspot na een lange tijd. Ik hoop dat ik ook hier mijn klein beetje geluk kan uitoefenen want ook dit vind ik een hele leuke hobby die ik goed met mijn werk kan combineren.  Heel veel leesplezier & fijne zaterdag toegewenst! 

XOXO!

DJ.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De professionele denkert.

Sinds dat ik mijn introvert zijn omarm begrijp ik mezelf steeds meer; alhoewel ik juist als introvert nog altijd met struggles kan zitten.

Zo denk ik bijvoorbeeld heel veel na over dingen of over bepaalde situaties. Dat is oké. Maar soms raakt mijn hoofd daar 'vol' van.  Het is niet zozeer dat ik onwijs onzeker ben (zoals vroeger) maar eerder dat ik soms denk dat niet iedereen mijn struggles begrijpt.

Het kan soms negatief overkomen als ik niet mee wil lunchen maar juist even in mijn eentje wil zitten. Ik zeg niet altijd 'nee' maar om altijd mee te gaan is voor mij te veel dan ben ik op sociaal gebied gesloopt.

Ik kan ook bepaalde situaties in mijn hoofd blijven herhalen. Ik weet alleen niet precies hoe dat zo komt zelfs al heb ik mezelf helemaal onder de loep genomen qua introvert gedrag.

Wat ik wél fijn vind aan het introvert zijn is dat ik meestal eerst goed na denk met wat ik wil zeggen en inderdaad meer heb aan een diepgaand gesprek dan een small talk. Oh en ook …

Mijn lieve vriendinnen.

Voor al mijn lieve vriendinnen,

Ik wilde jullie even laten weten dat jullie stuk voor stuk altijd iets voor mij betekenden. Ik ben zelf door mijn introvert zijn niet goed in het behouden van vriendschappen omdat ik soms niet goed weet hoe en soms te veel sociale activiteiten mij te veel worden. Dit betekend niet dat ik geen vriendinnen wil of het express doe, in tegendeel. Je kan het alleen maar beter begrijpen met geduld. Heel veel vriendschappen van vroeger zijn zonder rede verwatert, daar ben ik niet al te trots op maar ik weet nu waar het vandaan komt.

Ik wilde even zeggen dat iedereen die ooit mijn vriendinnetje was geweest, ik heel dankbaar voor ben geweest! Ik voel mij door mijn introvert zijn ook niet snel eenzaam. Ik heb nog twee beste vriendinnetjes!

Ik ben alleen niet goed in het 'onderhouden van'. Vandaar dat ik nu bij mijn huidige vriendinnetjes vaak app dat ik aan hen denk, dat wil ik hen laten weten. 

Ik ben niet raar of saai of whatever. Ik ben introvert met he…

Een beter leven begint bij jezelf.

Iedereen weet dat ik van shoppen houd, ik vind de mode leuk. Maar wat als ik iets minder uitgeef en de wereld een beetje kan helpen? 

Ik ben iemand die naar 'het nieuws' kijken ontwijkt omdat ik gek word van alle narigheid in de wereld. Maar door de social media van tegenwoordig blijf je toch altijd op de hoogte.

Nu het bijna 2019 is was ik (hoe cliché het ook klinkt) aan het nadenken over een goed doel voor het nieuwe jaar. Ik zat in de auto en 3FM stond aan; zoals altijd. Het ging over de doelen van Serious Request. Ik wilde mee doen en vroeg één nummer aan; Teske - Wildernis. Mijn nummer werd gedraaid. Wie goed doet; goed ontmoet. Ik was daar super trots op.

Vandaag liep ik in de stad en werd ik aangesproken door iemand van Greenpeace. Normaal gesproken loop ik altijd met een grote boog omheen of als ik word aangesproken word ik altijd pas volgende week 18 jaar. Dit keer bleef ik expres staan want ik wil iets goeds doen. Vanaf nu steun ik de Greenpeace. Het gevoel maakte mi…