Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn tatt's.

Mijn liefde voor tattoeages.

Ik vind tattoeages heel mooi. Ik vind het persoonlijk een kunstwerk op je lichaam. Ik wilde tien jaar terug eigenlijk al mijn eerste tattoo maar ik durfde nooit de stap te nemen. Ik was altijd een verlegen onzeker meisje die zich zorgen maakte over het feit wat mensen van mij zouden denken.. Stom, I know.

Sinds vorigjaar augustus heb ik eindelijk de stap durven zetten. Voor Baroeg Open Air ging ik naar Qeens of Rings en liet daar mijn driehoek zetten. De driehoek betekend symbolisch; mijn moeder, mijn vader en broer. Ik vind het een mooie betekenis voor een eerste tattoo.

De volgende tattoo volgde al snel. Ik kwam een oude bekende tegen op Baroeg Open Air. Hij is tegenwoordig een tattoo artist bij Stacks Tattoo's en heeft tot nu toe al zijn kunstwerken op mijn lichaam mogen zetten.Mijn volgende tattoo was een roos. Ik wilde een bloem op mijn lichaam om een nare periode achter mij te laten en dat ik mag bloeien. Deze tattoo heeft dus ook weer een betekenis, niet al mijn tattoeages hebben namelijk een betekenis.De volgende werd een mandala. Ik vind mandala's echt super mooi en vrouwelijk. Ik wil het liefst ook nog meer mandala's op mijn lichaam.

 

Mijn volgende mandala werd op mijn pols slash hand. Dit wilde ik ook echt als sierstuk. Ik ben namelijk verzot op accessoires. Dit is nu mijn accessoires op mijn pols slash hand. Af en toe krijg ik opmerkingen dat de tattoo op mijn hand zit. Maar ik trek mij daar niet veel van aan. Op mijn werk krijg ik juist complimenten! De vlinder is mijn laatste tattoo, voor nu. De vlinder vind ik mooi en sierlijk. Al mijn tattoeages zullen vrouwelijk zijn. Dit was een spontane keuze voor mij geweest en ik ben er reuze blij mee! Ik weet van mezelf dat er nog meer tattoeages zullen volgen. Het leuke daarin vind ik dat je alles zelf kunt bepalen. De plek en de kunstwerk. 

Dit was het dan voor op een zaterdagmiddag. Een heel fijn weekend toegewenst!

XOXO 

DJ.

Reacties

Populaire posts van deze blog

De professionele denkert.

Sinds dat ik mijn introvert zijn omarm begrijp ik mezelf steeds meer; alhoewel ik juist als introvert nog altijd met struggles kan zitten.

Zo denk ik bijvoorbeeld heel veel na over dingen of over bepaalde situaties. Dat is oké. Maar soms raakt mijn hoofd daar 'vol' van.  Het is niet zozeer dat ik onwijs onzeker ben (zoals vroeger) maar eerder dat ik soms denk dat niet iedereen mijn struggles begrijpt.

Het kan soms negatief overkomen als ik niet mee wil lunchen maar juist even in mijn eentje wil zitten. Ik zeg niet altijd 'nee' maar om altijd mee te gaan is voor mij te veel dan ben ik op sociaal gebied gesloopt.

Ik kan ook bepaalde situaties in mijn hoofd blijven herhalen. Ik weet alleen niet precies hoe dat zo komt zelfs al heb ik mezelf helemaal onder de loep genomen qua introvert gedrag.

Wat ik wél fijn vind aan het introvert zijn is dat ik meestal eerst goed na denk met wat ik wil zeggen en inderdaad meer heb aan een diepgaand gesprek dan een small talk. Oh en ook …

Mijn lieve vriendinnen.

Voor al mijn lieve vriendinnen,

Ik wilde jullie even laten weten dat jullie stuk voor stuk altijd iets voor mij betekenden. Ik ben zelf door mijn introvert zijn niet goed in het behouden van vriendschappen omdat ik soms niet goed weet hoe en soms te veel sociale activiteiten mij te veel worden. Dit betekend niet dat ik geen vriendinnen wil of het express doe, in tegendeel. Je kan het alleen maar beter begrijpen met geduld. Heel veel vriendschappen van vroeger zijn zonder rede verwatert, daar ben ik niet al te trots op maar ik weet nu waar het vandaan komt.

Ik wilde even zeggen dat iedereen die ooit mijn vriendinnetje was geweest, ik heel dankbaar voor ben geweest! Ik voel mij door mijn introvert zijn ook niet snel eenzaam. Ik heb nog twee beste vriendinnetjes!

Ik ben alleen niet goed in het 'onderhouden van'. Vandaar dat ik nu bij mijn huidige vriendinnetjes vaak app dat ik aan hen denk, dat wil ik hen laten weten. 

Ik ben niet raar of saai of whatever. Ik ben introvert met he…

Een beter leven begint bij jezelf.

Iedereen weet dat ik van shoppen houd, ik vind de mode leuk. Maar wat als ik iets minder uitgeef en de wereld een beetje kan helpen? 

Ik ben iemand die naar 'het nieuws' kijken ontwijkt omdat ik gek word van alle narigheid in de wereld. Maar door de social media van tegenwoordig blijf je toch altijd op de hoogte.

Nu het bijna 2019 is was ik (hoe cliché het ook klinkt) aan het nadenken over een goed doel voor het nieuwe jaar. Ik zat in de auto en 3FM stond aan; zoals altijd. Het ging over de doelen van Serious Request. Ik wilde mee doen en vroeg één nummer aan; Teske - Wildernis. Mijn nummer werd gedraaid. Wie goed doet; goed ontmoet. Ik was daar super trots op.

Vandaag liep ik in de stad en werd ik aangesproken door iemand van Greenpeace. Normaal gesproken loop ik altijd met een grote boog omheen of als ik word aangesproken word ik altijd pas volgende week 18 jaar. Dit keer bleef ik expres staan want ik wil iets goeds doen. Vanaf nu steun ik de Greenpeace. Het gevoel maakte mi…